Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med mange kjente aktører og leverandører.

Produsenter

Enelion

Enelion er en produsent av ladestasjoner og en programvareutvikler for administrasjon av ladenettverk og ladetjenester. Selskapet har designet elektronikk og produsert enheter i Polen siden 2016, og har levert flere tusen ladere til kunder i Polen og i utlandet.

eo_logotype_black-01-1

Ladefabrikken er en av de offisiell distributør av EO Charging produkter i Norge. EO Charging ble startet av Charlie Jardine i 2014 og holder til i Storbritannia. Charlie har lang erfaring og fartstid i elbilbransjen og ønsker å tilby sine kunder enkle, smarte løsninger for elbil sjåførere.

lektrico_logo_png

Vårt mål er å gjøre lading enklere. Som selskap ønsker vi å utvikle smarte elbilladere slik at du ikke trenger å bruke for mye tid på å lete etter de ideelle ladeinnstillingene eller den beste tiden å lade. Vi tror på frihet fra bensinpumper og uavhengighet fra olje. Frihet til å kjøre hvor du vil, når du vil, uten å bekymre deg for å gå tom for strøm.

kempower_rgb

Kempower tilbyr EL-ladeløsninger som du kan skalere opp etter hvert som virksomheten din vokser. Løsningene våre er bygget for å vare, ment for å brukes og klare til å skalere opp etter hvert som virksomheten din vokser. Å gå elektrisk er en stor investering, men med riktig partner og de riktige løsningene blir det en enkel sak.

Administrasjon av ladeanlegget

Norges uavhengige driftsoperatør for smarte ladestasjoner. 100% rettferdig kostandsdeling mellom brukene med innovative og brukervennlige systemer. Markedets mest bekymringsfrie løsning for lading av elbil.

Den mest lønnsomme, pålitelige og skalerbare ladeløsningen for elbiler. Velg ut hvem som kan bruke ladepunktene dine, når og til hvilken pris. Montas plattform gir deg full kontroll med en ladeløsning du kan tilpasse dine egne ladebehov.

Forhandlere

power

POWER-eventyret startet i Danmark 2015. Senere åpnet vi butikker i Finland, e-handel i Sverige, og i 2017 kom POWER til Norge. I dag er POWER Nordens nye elektrogigant med nærmere 200 butikker og 4400 medarbeidere – og vi vokser stadig.

coop

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken.

Leverandører av kraft

Fosenkraft energi-ladefabrikken

FosenKraft Energi – din kraftleverandør på Fosen! Historien til FosenKraft startet for 81 år siden, da under navnet Fosen kommunale Kraftlag (FKK). Aktiviteten innen kraftomsetning, produksjon, fjernvarme og IKT er lagt til FosenKraft Energi AS.

Montører

Våre samarbeidspartnere

MerElektro søker å ha et så lavt miljøfotavtrykk som mulig i både byggeprosesser og prosjekter. Konkurransefortrinnene av MerElektro er blant annet mer effektive prosesser og gjennomtenkte løsninger.

Alfa installasjon er samarbeidspartner med Ladefabrikken AS

Alfa Installasjon ble etablert i 1975 under navnet Lundby Elektriske.
Vi er i dag 15 ansatte som vektlegger god service for våre nåværende og fremtidige kunder. Høy kompetanse skal være et varemerke hos Alfa Installasjon.

elicom_- Ladefabrikken

«Elektroinstallatøren som gir deg litt mer og utfører el-installasjoner i hele Bergen og omegn. Vi utfører alt innen elektrisk installasjonsarbeid i tillegg har vi spesialisert oss innen smarthusløsninger og elbil-lade løsninger. Elicom har 100% Fornøydgaranti, vi gir oss ikke før DU er 100% fornøyd med vårt arbeid.»

eltera-Ladefabrikken

Eltera Vest AS har over 25 års erfaring innen elektrobransjen. Kunnskapen og erfaringen vi innehar du som kunde vil oppleve ett service- og kvalitetsnivå som gjør at du ønsker oss som DIN prefererte, lokale elektriker.

Arnes-ladefabrikken

Årnes Elektro AS er en elektroentreprenør som setter kvalitet og kompetanse i høysetet. Stadig utvikling av våre medarbeidere gjør at du som kunde kan være trygg på at det vi leverer har riktig kvalitet.

ElektroplussTelemark -ladefabrikken

Elektropluss Telemark AS er et godt etablert firma med 28 ansatte i Telemark distriktet. Vi har hatt lang og god fartstid og bygd opp oss bred kompetanse ved hjelp av flinke medarbeidere.

elektro-sivert-installasjon-ladefabrikken

Vi i Elektro-Sivert Installasjon AS utfører vårt arbeid med høy faglig stolthet og standard. Med våre allsidige autorisasjoner, godkjennelser samt brede faglige kompetanse og kollektive erfaring gir vi våre kunder trygghet for et riktig installatørvalg.

Edvardsen elektro - Ladefabrikken AS

Edvardsen Elektro har drevet med elektroinstallasjon i et halvt århundre og er en komplett elektroentreprenør. Bedriften har gjennom 50 år i markedet etablert seg med et godt fotfeste i servicemarkedet i Hamar og omegn.

pettersen -ladefabrikken

Ingeniør Ivar Pettersen AS har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold.

Holen. Ladefabrikken

Holen Installasjon har hovudkontor i Sogndal og er ei av dei leiande elektroentreprenørbedrifta i indre Sogn. Bedrifta har nærare 50 tilsette og me leverer tenester både til privat- og næringsmarknaden.

solberg-el-service-ladefabrikken

Solberg EL-Service AS er en nyetablert elektro bedrift i Sogn. Vår målsetning er å være en ledende leverandør og samarbeidspartner innenfor sterkstrøm, svakstrøm telefoni og dataspredning.

norelektro-ladefabrikken

NOR ELEKTRO AS består av elektrikere med mange års erfaring i faget, og kan tilby det meste innen elektro. Vi har fokus på seriøsitet og trygghet i alle våre utførelser. Kontakt oss om du har spørsmål, ønsker en befaring eller et tilbud.

notteroy-elektriske-ladefabrikken

Nøtterøy elektriske er en elektrikerbedrift på Nøtterøy, som leverer tjenester over hele Vestfold. Med fokus på grundig arbeid, høyt kvalifiserte medarbeidere og skreddersydde løsninger, hjelper vi deg å oppnå en optimal elektrisk hverdag.

huselektro-ladefabrikken

Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Hus Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet.

Focus-elektro-ladefabrikken

Focus Elektro AS er et elektroinstallasjonsfirma som holder til på Alnabru i Oslo. Vi hjelper deg med alle typer elektrikertjenester. Fra små serviceoppdrag til store prosjekter.

gardermoen-elektro-ladefabrikken

Gardermoen Elektro AS er en elektroentreprenør som setter kvalitet og kompetanse i høysetet. Stadig utvikling av våre medarbeidere gjør at du som kunde kan være trygg på at det vi leverer har riktig kvalitet.

elektro-stavanger-ladefabrikken

Elektro Stavanger AS er en allsidig elektroinstallatør , med lang og allsidig erfaring fra bransjen. Vi legger vår ære i å gjøre alle våre kunder fornøyde. Alt fra en liten servicejobb i hjemmet, til større og mer kompliserte installasjoner og service i næringsbygg.

Moss elektro-ladefabrikken

Moss Elektro er en av de største bedriftene i elektrobransjen i Østfold-området. Selskapet ble grunnlagt i 1987. Takket bredden i bedriften kan vi skryte av å være en allsidig aktør med kompetanse på alle felt innen elektro.

DNF-ladefabrikken

DNF AS er en ledende teknisk totalleverandør innbefattende fagene VVS, elektro og automasjon. Vi utfører prosjektering, levering og installasjon, og tilbyr løsninger innen energiøkonomisering, klimatekniske anlegg, VVS og elektro.

 

SMS Electro_Ladefabrikken

SMS Electro AS ble etablert i 1985 og vi utfører alle typer elektriske installasjoner i Oslo og Viken. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid.

set-elektro-Ladefabrikken

Målsettingen vår i SET Elektro AS er og være serviceinnstilte og oppdaterte i alle områder. Vi har mange dyktige medarbeidere. Våre montører dekker alle fagområder innen elektro og vi har kontorer i Vestfold, Buskerud og Telemark.

vrdal-elektro-ladefabrikken

Vrådal Elektro AS er en elektroentreprenør som setter kvalitet og kompetanse i høysetet. Stadig utvikling av våre medarbeidere gjør at du som kunde kan være trygg på at det vi leverer har riktig kvalitet. Vi dekker Vest-Telemark med hovedvekt på Kviteseid, Fyresdal og Nissedal.

mifo-ladefabrikken

MIFO AS er et tradisjonsrikt og anerkjent Moldefirma som ble etablert i 1950. Mifo AS skal være en ledende prestasjons- og kvalitetsbedrift og en innovativ partner. Vi skal dyrke trivsel, miljø og utvikling.

leithe elektro-ladefabrikken

Vi møter alle våre kunder med respekt, og stiller store krav til oss selv. Vi samarbeider med en rekke entreprenører og byggherrer, som igjen setter store krav til punktlighet, kalkyler, utførelse, kvalitetssikring og dokumentasjon. Dette tar vi med oss i alle oppdrag.

rauma-elektro-ladefabrikken

Rauma Elektro ble startet i 1994. Vi har siden starten levert tjenester til industri, næringsliv og private kunder. Som en del av Mifo-gruppen er vi en totalleverandør innen sterk- og svakstrøm.

romsdal-elektro- Ladefabrikken

Romsdal Elektro leverer de fleste elektrotekniske tjenester, og har alle nødvendige autorisasjoner. Bedriften har eksistert i mange tiår, og vi har en solid og mangfoldig kompetanse.

Nordstrand Elektro-Ladefabrikken

Nordstrand Elektro AS er et moderne servicefirma som har utført arbeider i Oslo syd-øst i over 30 år. Vi har kontinuerlig vaktordning alle dager hele året. Elektriker på timen, dersom det trengs.

storm250

Storm Elektro er et autorisert installasjonsfirma, med kontorer i Oslo, her kan vi tilby kvalifisert hjelp innenfor elektrofaget. Vi bistår gjerne våre kunder med råd og veiledning gjennom hele prosjektet for å komme frem til riktig løsning.

elektris-logo

“Vi er tilgjengelig hver dag, døgnet rundt, og vi kommer på et tidspunkt som passer deg.”

elfiksern-logo

“Vi er best på de små elektrikerjobbene hjemme hos folk og ute hos bedrifter. Så derfor driver vi bare med det.”

elmesteren-logo

Elmesteren ble etablert i 2012 og teller i dag 16 ansatte. Mange firmaer drømmer om å vokse seg store. “Vi ønsker derimot å være et personlig elektrikerfirma med sterkt fokus på kvalitet i både materiell, utført arbeid og kundeservice.”

fixel-logo

Fixel er både en oppfordring og en lovnad til våre kunder. Fix elektriker på dagen. Vi er et unikt elektroselskap som garanterer elektriker på dagen hver eneste dag – hele året. Våre dyktige montører tar nye oppdrag, døgnet rundt, i hele Oslo og Akershus.

Bilforhandlere

logo-png-format-sentralbil

Vi setter fokus på trygghet, sikkerhet og god service. Vår forretningside er å levere nye og brukte biler med god kvalitet til konkurransedyktige priser, med mange års erfaring i bilbransjen, omfattende nettverk og et team med personlig interesse for biler. Kom innom for en hyggelig og trygg handel.

Bilagenten - Ladefabrikken

Velkommen til Bilagenten.
Vi holder til sentralt på Rud i Bærum (bilbyen) i lyse og trivelige lokaler.
Ta kontakt eller kom innom til oss for en hyggelig bilprat!

auto2

Autonova AS er et av Norges ledende bilforhandlere! Velkommen for en prøvetur og eventuell prisvurdering av din innbyttebil. Gunstige finansierings og forsikringsløsninger.
Vi holder til i flotte og moderne lokaler 15 minutter utenfor Oslo.

autoluxe-ladefabrikken

For oss i Autoluxe AS handler det om å levere et godt produkt som du skal være fornøyd med, år etter år. Vårt slagord er ”kvalitetsbiler for alle”. Du skal føle deg trygg på at du har gjort en god og sikker handel.

Leverandører av solceller

solarport ladefabrikken

Solarport er den første carporten i Norge som lader elbilen med egenprodusert strøm. Den drives av innebygde solceller i et gjennomsiktig glasstak – den produseres og lages i Norge og kommer med 30 års garanti på solcellepanelene.

siggerud-energiutvikling-ladefabrikken

Velkommen til Siggerud Energiutvikling.  Vi er autorisert forhandler av solcelleanlegg fra Solcellespesialisten. Vår spesialitet er å prosjektere  og installere solcelleanlegg tilpasset ditt ønske.

Dette er kun et utdrag av våre samarbeidspartnere.

0
Denne nettsiden anvender cookies

 

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

Privacy Settings saved!
Cookie erklæring

Cookies ("informajonskapsler") er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre brukeropplevelsen mer effektiv. Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten din hvis det er nødvendig for driften. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse. Dette nettstedet bruker forskjellige typer cookies og noen cookies er lagt inn av tredjeparts tjenester. Du kan endre eller oppheve ditt samtykke ved å besøke siden ...Dine innstillinger ... Du kan lese mer om dette, i venstre kolonne finnes link til vår Personvernerklæring.

Nødvendige cookies bidrar til å gjøre en nettside brukbar ved at grunnleggende funksjoner som navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet er mulig. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.

Informasjonskapslene på listen under er nødvendig for at nettstedet skal kunne fungere.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services